Showbiz

#pop #monden #licitatie #portret #tablou #michael jacskon

Chipul lui Michael Jackson valoreaza 812.500 de dolari

Un portret al lui Michael Jackson, realizat in 1984 de Andy Warhol , a fost adjudecat in cadrul unei licitatii pentru suma de 812.500 de dolari. Licitatia a avut loc la New York, fiind organizata de casa Christie’s. 

Pretul la care tabloul a fost adjudecat i-a surprins pana si pe organizatorii licitatiei, care estimasera ca portretul valoreaza intre 500.000 si 700.000 de dolari. Deocamdata numele fericitului posesor al tabloului ce-l infatiseaza pe Michael ramane un mister .

Dupa cum va anuntam zilele trecute, si certificatul de nastere dintre Michael Jackson si lisa marie presley urmeaza sa fie scos la licitatie. Este vorba chiar despre actul in original, care a fost emis pe data de 26 mai 1994 in Republica Dominicana . 

Certificatul poarta semnaturile celor doi si urmeaza sa fie unul dintre principalele puncte de actractie ale licitatiei programate sa aiba loc in weekend-ul 22-24 ianuarie 2010 la Oceanside, New York.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea