Showbiz

#chicane #electro #dance #festival #concert

Chicane canta la la Tuborg Green Fest Bucuresti

Chicane este cel de-al 2-lea nume inscris pe afisul Tuborg Green Fest ce se va desfasura in perioada 4-6 septembrie, in parcul Izvor din Bucuresti.

Dupa Guano Apes , Chicane, una dintre cele mai celebre trupe electro-dance, vine sa se distreze alaturi de bucuresteni la petrecerea organizata de cei de la Tuborg.

Influentata de muzica lui Jean Michel Jarre sau Vangelis, Chicane s-a remarcat pe harta muzicala internationala odata cu hit-ul „ Offshore ”. Melodia s-a pozitionat pe locul I in topurile dance din Marea Britanie si a fost inclusa pe cele mai importante compilatii dance din Ibiza.

„Offshore” se gaseste pe albumul de debut al trupei, „Far From the Maddening” ce a devenit, in scurt timp, unul dintre cele mai cautate materiale electro-dance din lume.

Albumele lansate ulterior, precum si single-urile "Saltwater”, "Don’t Give Up” in colaborare cu Bryan Adams, "Stoned in Love” cu Tom Jones, "Bruised Water” cu natasha bedingfield si " Wake Up ” alaturi de Keane au transformat Chicane intr-un nume de referinta pentru industria muzicala europeana.

Chicane - No Ordinary Morning

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea