Showbiz

#cher #muzica #rock #pop

Cher cere 5 milioane de dolari de la Universal Music Group

Cher ii acuza pe cei de la Universal Music Group (UMG) ca au inselat-o cu aproximativ 5 milioane de dolari, anunta presa americana.

Artista sustine ca reprezentantii UMG care i-au manageriat cariera in perioada anilor ’70 ii datoreaza sume de bani importante in urma vanzarii a doua albume de compilatii semnate de Cher si, respectiv, de fostul ei sot, Sonny Bono.

Astfel, Cher a depus o plangere la Curtea Superioara din Los Angeles in care se arata ca vedeta si fostul sau sot, decedat in 1998 erau imputerniciti sa primeasca 50% din comisioanele incasate de UMG in urma vanzarii celor doua albume. De asemenea, in acesta plangere, Cher mai semnalizeaza si alte nereguli din alte contracte semnate de ea cu UMG.

Pe de alta parte, UMG respinge acuzatiile, iar purtatorul de cuvant al casei de discuri a declarat: "Acuzatiile sunt nefondate si suntem siguri ca acest lucru va fi demonstrat in justitie".

Cher si Bono au devenit celebri datorita single-ului I Got You, Babe, lansat in 1965. Cher este singura artista care a avut o piesa in Top 10 Billboard, in mod constant, la fiecare zece ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea