Showbiz

#cher #christina aguilera #film #burlesgue

Cher - alaturi de Christina Aguilera in Burlesque

va aparea pe marile ecrane alaturi de Christina Aguilera in filmul , informeaza variety.com.

Rolul din acest film, va fi primul dupa o pauza de zece ani, in care Cher nu a mai jucat in nicio productie. Diva a semnat deja pentru a juca in musical-ul comtemporan, Burlesque , alaturi de Christina Aguilera.

Steven Antin este regizorul si scenaristul peliculei. Filmul reprezinta debutul pe marile ecrane al Christinei Aguilera, iar pentru Cher este primul film in care va canta.

Christina Aguilera va interpreta rolul unei unei tinere cantarete dintr-un mic oras de provincie, care descopera dragostea, familia si succesul intr-un club neoburlesc din Los Angeles. Clubul este condus de Tess, interpretata de Cher, o fosta dansatoare, care incearca din rasputeri sa tina clubul deschis si ii ofera tinerei sansa de a-si indeplini visul.

Cher va canta in aceasta pelicula. Cu toate ca vocea sa a putut fi auzit pe coloana sonora a multor filme, Burlesque este primul film in care canta si joaca in acelasi timp . Ultimul film in care Cher a aparut a fost Tea with Mussolini, in 1999.

Clint Culpepper, directorul companiei producatoare, Screen Gems, a declarat ca a discutat de nenumarate ori cu Cher , pentru revenirea pe marile ecrane. In prezent, Cher sustine o serie de concerte in orasul Las Vegas.

Filmarile la Burlesque vor incepe anul acesta, in noiembrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea