Showbiz

#che #changeling #clint eastwood #steven soderbergh #angelina jolie #festival de film #new york

Che si Changeling, prezente la FF New York

Cea de-a 46-a editie a Festivalului de Film de la New York, care va debuta pe 26 septembrie la cinema Ziegfeld, are drept cap de afis filme ale regizorilor Clint Eastwood, darren aronofsky si Steven Soderbergh.

Cateva din titlurile celor 28 de filme straine prezente in cadrul acestui festival, mai precis 17, au aparut deja la Festivalul de Film de la Cannes in luna mai, printre care Che, regizat de Steven Soderbergh si pelicula Changeling, in regia lui Clint Eastwood, care o are in rolul principal pe Angelina Jolie.

Castigatorul premiului Palm d'Or, The Class, este de asemenea anuntat in selectia filmelor din deschiderea Festivalului de Film de la New York.

Drama regizorului Darren Aronofsky, The Wrestler, cu Mickey Rourke in rol principal, va inchide festivalul pe 12 octombrie. Regizorul spera ca filmul sau sa aiba premiera mondiala la Festivalul International de Film de la Venetia pe 5 septembrie.

Changeling va fi lansat prin intermediul Universal Pictures pe 24 octombrie, iar The Class de Sony Pictures pe 12 decembrie.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste trailerul peliculei Changeling, de Clint Eastwood si care o are in rolul principal pe actrita Angelina Jolie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea