Showbiz

#arestat #craciun #cutit #amenintat #sotia #charlie sheen

Charlie Sheen si-a amenintat sotia cu un cutit in ziua de Craciun

Actorul Charlie Sheen si-a amenintat sotia cu un cutit si a fost arestat chiar in ziua de Craciun, scrie showbizspy.com.

Sheen a fost arestat pe 25 decembrie dupa un scandal cu sotia sa la o vila pe care cei doi o inchiriasera in Colorado. Actorul si-ar fi amenintat nevasta cu un cutit si a fost arestat sub acuzatia de atac armat, petrecandu-si Craciunul dupa gratii.

Vedeta serialului Two and a Half Men a fost eliberat in cele din urma dupa ce a platit o cautiune de 8500 de dolari si, desi nu a fost acuzat penal, actorul va trebui sa se prezinte la proces in februarie 2010.

In ciuda violentelor domestice, Charlie Sheen, 44 de ani, si sotia Brooke Mueller – care s-au casatorit in mai 2008, nu intentioneaza sa divorteze . “Am vorbit cu amandoi. Nu planuiesc sa divorteze. Regreta tot ce s-a intamplat si incearca sa gaseasca solutii pe cale amiabila ”, a declarat managerul lui Sheen, Mark Burg.

Charlie Sheen a mai fost casatorit cu actrita Denise Richards cu care are doua fete. Actorul american mai are o fata de 25 de ani dintr-o relatie din tinerete si doi gemeni cu actuala sotie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea