Showbiz

#spital #charlie sheen #internat

Charlie Sheen, internat la un spital din Los Angeles

Actorul american Charlie Sheen (45 de ani) a fost internat, joi, intr-un spital din Los Angeles, vedeta acuzand dureri puternice in regiunea stomacului.

"Tot ce stiu este ca avea dureri atroce de stomac si a fost internat", a declarat Stan Rosenfeld, purtatorul de cuvant al lui Sheen, care a confirmat si informatia aparuta pe TMZ.com, conform careia Charlie Sheen ar fi fost transportat cu targa pana la ambulanta .

In legatura cu informatiile aparute in presa, potrivit carora Sheen ar avea Hernie , Rosenfeld a precizat: "A avut deja acest tip de hernie, iar persoana care a anuntat ambulanta a spus ca suferea de dureri cumplite de stomac, de la o hernie".

Actorul Charlie Sheen este o aparitie constanta pe prima pagina a tabloidelor. Charlie Sheen a a fost de mai multe ori la dezintoxicare din cauza problemelor cu alcoolul.  Sheen nu are noroc nici in dragoste, actorul divortand in noiembrie 2010 de cea de-a treia sotie. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea