Showbiz

#charlie sheen #doi barbati si jumatate #serial tv

Charlie Sheen - cel mai bine platit actor de televiziune

Publicatia Guide a realizat un top al celor mai bine platiti actori de televiziune. Primul pe lista se afla actorul Charlie Sheen , cu un salariu de 825.000 de dolari pentru fiecare din serialul Doi barbati si jumatate , produs de reteaua de televiziune CBS.

Pe locul doi in top se afla William Petersen, starul din CSI, care castiga 600.000 de dolari pentru fiecare episod al serialului.

Pe primul loc in clasamentul actritelor se afla Mariska Hargitay, care castiga 400.000 de dolari pentru fiecare episod din Law & Order: Special Victims Unit. Actrita Kyra Sedgwick, protagonista din serialul The Closer, castiga 275.000 de dolari pentru fiecare episod.

Oprah Winfrey ramane neinvinsa la capitolul show-uri TV. Vedeta castiga 385 de milioane de dolari pe an pentru emisiunea care ii poarta numele.

Charlie Sheen incaseaza 20 de milioane pe an

Pentru aproximativ 23 de episoade filmate, cat cuprinde fiecare sezon al serialului, Charlie Sheen castiga 20 de milioane de dolari pe an.

O parte din suma de 825.000 de dolari incasata de Charlie Sheen pentru fiecare episod provine din drepturile de autor pe care actorul le detine asupra serialului.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Lovitura

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea