Showbiz

#channing tatum #jamie bell #mark strong #kevin macdonald #eagle of the ninth

Channing Tatum si Jamie Bell se intorc in Roma antica

Actorii Jamie Bell, Mark Strong si Channing Tatum vor juca in cel mai recent film al regizorului Kevin Macdonald (The Last King of Scottland) intitulat Eagle of the Ninth, scrie Empire Online.

Actiunea peliculei are loc in timpul dominatiei romane in Europa si se concentreaza pe aventurile unui tanar centurion, Marcus Aquila (Channing Tatum), care este trimis de conducerea Romei tocmai in muntii Scotiei pentru a investiga disparitia legiunii a noua. Marcus trebuie sa afle modul in care au disparut soldatii aflati sub comanda tatalui sau.

Jamie Bell (Billy Elliot, King Kong) va interpreta rolul servitorului lui Marcus. Deocamdata nu se stie ce rol va juca Mark Strong (Body of Lies, Sherlock Holmes), insa este foarte posibil sa-l vedem din nou in pielea unui personaj negativ.

Filmarile vor incepe anul acesta si se vor desfasura in Ungaria si Marea Britanie, iar pelicula va fi lansata cel mai probabil spre sfarsitul lui 2010.

Urmareste trailerul filmului G.I. Joe: Rise of the Cobra in care Channing Tatum are un rol principal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea