Showbiz

#cia #asasin #the brotherhood of the rose #channing tatum

Channing Tatum - asasin in "The Brotherhood of the Rose"

Channing Tatum va juca rolul unui asasin in adaptarea cinematografica a romanului The brotherhood of the Rose de David Morrell pentru compania Warner Bros., informeaza Variety.

Filmul spune povestea a doi copii orfani crescuti de un agent CIA pentru a deveni asasini, insa vor deveni in acelasi timp si tinte vii. Romanul a mai fost adaptat in anii '80 sub forma unei miniserii tv cu Robert Mitchum in rolul principal.

the brotherhood of the rose este scris si regizat de Dito Montiel, dar deocamdata nu se cunosc detalii despre data inceperii filmarilor si nici despre alti actori din distributie.

Channing Tatum va aparea pe ecrane in 2009 in nu mai putin de 3 filme: drama Fighting, filmul de actiune G.I. Joe: The Rise of Cobra (lansare 7 august) si drama de epoca Public Enemies in regia lui Michael Mann, care va avea premiera pe 1 iulie.

Urmareste trailerul filmului Step Up cu Channing Tatum.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea