Showbiz

#michael jackson #deces #certificat #copie #12 dolari #pret #monden #pop

Certificatul de deces al lui Michael costa 12 dolari

Michael Jackson continua sa fie o mina de aur chiar si dupa moartea sa. Astfel s-a ajuns la situatia in care copia certificatului sau de deces poate fi cumparata.

Certificatul de deces al lui Michael JacksonContra sumei de 12 dolari , orice fan american al lui Michael poate achizitiona o copie a acestui act, informeaza Sky News. Anuntul a fost facut chiar de purtatorul de cuvant al Departamentului pentru Sanatate Publica al orasului Los Angeles.

Certificatul de deces al lui Michael Jackson a fost facut public ieri, 8 iulie, la o zi dupa funeraliile artistului. In act la rubrica “Cauza decesului” nu este trecuta decat mentiunea “amanata”.

Fanii lui The King of Pop si-au luat adio de la idolul lor marti, in cadrul ceremoniei grandioase care a fost televizata in intreaga lume.

Pe scena de la Staples Center au urcat sa-i aduca un ultim omagiu Queen Latifah , Berry Gordy, fondatorul Motown, Magic Johnson, reverendul Al Sharpton, Mariah Carey, Usher, Brooke Shields , Jermaine Jackson .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea