Showbiz

#actiune caritabila #emisiune #televiziune #cersetor #muzica #monden #tom jones #pop

Cersitul, noua meserie a lui Tom Jones

 
Celebrul interpret Tom Jones a fost surprins miercuri, 19 noiembrie, intr-o ipostaza inedita. Acesta s-a dat spectacol in fata a sutelor de oameni , cantand pe un trotuar de pe malul Tamisei, ca un simplu cersetor .

Actiunea intreprinsa de Tom Jones nu a avut ca scop doar amuzamentul publicului, ci si un scop umanitar. Banii stransi de interpret au fost donati unei asociatii care lupta impotriva cancerului, conform AFP.

Cei adunati pe trotuarul din fata Royal Festival Hall din Londra erau de-a dreptul socati ca cel care canta in fata lor este chiar Tom Jones. Totii s-au grabit sa se fotografieze cu artistul, ba mai mult, femeile venite si ele sa asiste, au interpretat alaturi de Jones binecunoscuta melodie „It`s not unuasual”.

Desi publicul ad-hoc al starului a fost mai mult decat entuziasmat, suma stransa de Tom a fost una modesta. Acesta a reusit sa adune numai 600 euro. Chiar s-asa, la finalul reprezentatiei, interpretul a multumit celor prezenti si a parasit locatia insotit de garzile de corp.

Actiunea demarata de Tom Jones a fost inclusa intr-un program tv al BBC-ului, denumit „Culture Show”. In cadrul acestei emisiuni exista o proba la care artistii trebuie sa cerseasca pe strazi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea