Showbiz

Cel mai recent film al fratilor Coen deschide Festivalul de la Venetia

Cea de-a 65a editie a Festivalului de Film de la Venetia, care se va desfasura anul acesta intre 27 august si 6 septembrie, va fi deschis de cel mai recent film al fratilor Coen, burn after reading.

Filmul, care are in distributie staruri precum, Brad Pitt, George Clooney, John Malkovich si Tilda Swinton, va fi prezentat in avanpremiera mondiala pe 27 august, in cadrul ceremoniei de deschidere. Burn After Reading va fi lansat pe marile ecrane din Marea Britanie pe 5 septembrie si in SUA, pe 12 septembrie .

Pelicula spune povestea unui fost agent CIA care isi scrie memoriile, iar manuscrisul sau ajunge in mainile a doi angajati ai unei sali de fitness care, crezand ca este vorba de documente secrete, incearca sa-l vanda pentru a obtine bani pentru operatii estetice .

Joel si Ethan Coen au primit la ceremonia premiilor Oscar 2008 nu mai putin de 3 statuete pentru filmul No Country For Old Men, la categoriile cel mai bun film, cel mai bun scenariu si cel mai bun regizor.

Trailer No Country For Old Men


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea