Showbiz

#film #cealalta irina #premiu

"Cealalta Irina"- premiat la Los Angeles

Pelicula , regizata de , a primit Premiul pentru Cel mai bun film de lungmetraj de debut (Best First Feature Film Award), acordat de Filmmakers Circle SEE Fest, in cadrul celei de-a 5-a editii a Festivalului de Film Sud-Est European (SEE Fest), care s-a desfasurat la Los Angeles in perioada 29 aprilie – 3 mai 2010.

Premiul i-a fost inmanat actorului Andi Vasluianu, care a reprezentat filmul la Los Angeles cu sprijinul ICR New York, de catre doi tineri regizori americani, Elizabeth Henderson si Rich Sturdevant, informeaza Institutul Cultural Roman din New York.

Prestatia actorului Andi Vasluianu, atat in film, cat si in cadrul festivalului (in intalnirea cu publicul ce a urmat proiectiei filmului gazduite sambata, 1 mai, de Goethe-Institut Los Angeles), a fost extrem de apreciata de participantii la festival, chiar daca, festivalul neacordand premii de interpretare, ea nu a putut fi formalizata.

Festivalul a prilejuit, totodata, o importanta conferinta dedicata incurajarii co-productiilor americano-europene si a distributiei filmelor straine in SUA, cu deosebire a celor din Europa de sud-est, care a fost gazduita de Centrul pentru Studii Europene si Euroasiatice din cadrul UCLA.

Urmareste mai jos trailerul fillmului Cealalta Irina:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea