Showbiz

#al-qaida #arnold schwarzenegger #vedete #lady gaga #moarte #katy perry #osama bin laden

Ce spun vedetele despre moartea lui Osama bin Laden

Eliminarea lui Osama bin Laden , temutul lider al retelei teroriste Al-Qaida, a starnit o serie de reactii din partea unor vedete, care au postat diferite mesaje pe conturile lor de Twitter.

“Sunt mandru de barbatii si de femeile noastre in uniforma. Oriunde va aflati, acordati-va un ragaz pentru a le multumi bravilor nostri eroi care isi apara patria", scrie actorul Arnold Schwarzenegger, cel care a fost pana anul trecut guvernator al statului California.

"E un moment istoric in lupta contra urii!", a marturisit cantareata Lady Gaga.

"Sa mai ascult o data aceste informatii. Inima mea a inceput sa bata foarte tare atunci cand le-am auzit. Teroarea pe care el a aruncat-o asupra noastra a fost de proportii epice, iar vietile pierdute au fost mult prea numeroase", noteaza Christina Applegate, actrita cunoscuta pentru rolul kelly bundy din sitcomul “ Familia Bundy ”.

De moartea lui bin Laden s-a bucurat si starleta Paris Hilton: “Sunt atat de fericita sa aud ca Osama bin Laden a murit. El a fost intruchiparea terorismului si un om atat de rau. Lumea a devenit un loc mai bun de cand el nu mai face partea din ea”.

Ziua in care cel mai cautat terorist din lume a fost ucis coincide cu ziua de nastere a cantaretei britanice Lily Allen. "Stiu ca Osama bin Laden a murit, dar ati putea sa va opriti cu totii din ceea ce faceti si sa va ganditi pentru o clipa la ADEVARATA stire a zilei, v-as fi foarte recunoscatoare. Astazi este ziua mea de nastere, implinesc 26 de ani", noteaza cu umor Lily Allen .

Poate cea mai ciudata reactie vizavi de moartea lui Osama bin Laden a avut-o cantareata americana Katy Perry. "America, la dracu' ! Suntem aici ca sa salvam lumea, intr-adevar! Mai exista cineva caruia i se pare ciudat ca acest anunt a fost facut chiar de 1 mai? Dintr-un anumit punct de vedere ma simt usurata, dar in acelasi timp resimt o anumita senzatie de nesiguranta . Cred in justitie, dar nu credeti ca daca aplici politica ‘ochi pentru ochi si dinte pentru dinte’ lumea intreaga va deveni oarba? Dar, in general (si dupa aceasta fraza voi reveni la statutul meu de cantareata pop), este o zi minunata pentru America si eu sunt mandra ca sunt americanca!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea