Showbiz

#pop #reactii #artisti romani #moarte #madalina manole

Ce spun artistii romani despre moartea Madalinei Manole

Artistii romani sunt in stare de soc dupa ce in aceasta dimineata Madalina Manole a fost gasita moarta in locuinta sa din Otopeni.

Desi este vehiculata ipoteza unei sinucideri, cantaretul Marcel Pavel spune ca Madalina Manole nu parea o persoana cu probleme de sanatate.

"Nu imi vine sa cred ca se pot intampla astfel de lucruri. Nu-mi vine sa cred! Nu stiu ce sa mai spun. Am vorbit cu ea in aprilie si mi-a spus ca este implinita, ca in sfarsit are un copil si ca se intelelge extraordinar cu sotul ei. Nu parea o persoana care sa aiba probleme de sanatate", declarat Marcel Pavel citat de cancan.ro.

Corina Chiriac exclude posibilitatea ca Madalina Manole sa-si fi pus capat zilelor. " Vreau sa cred ca s-a intamplat un accident. Nu pot sa-mi inchipui ca si-a luat viata o femeie cu familie, copil si un sot. Sunt socata. Ea era discreta cu viata personala, nu stiam de problemele ei de sanatate. Nu pot sa-mi explic asa ceva. Daca a avut probleme cardiace , probabil a luat prea multe medicamente, nu vreau sa cred ca s-a sinucis. Ne-am intalnit la o mare televiziune din Bucuresti unde am participat la o emisiune moderata de Mihaela Radulescu. Era foarte slaba si am crezut ca e din cauza copilului. Ea era fericita, era implinita ca mama, ca femeie, era foarte vesela. Poate a luat o doza gresita pentru inima, nu pot sa cred ca s-a sinucis.", a declarat Corina Chiriac .

Nici Stela Popescu nu crede in ipoteza unui sinucideri: “Nu stiu ca ar fi avut probleme. Era vesela, era frumoasa. Niciodata nu am auzit lucruri urate despre ea. A luptat enorm sa aiba acest copil. Era multumita. Vai de mine, pur si simplu nu pot sa inteleg! Eram colege, era superba, mii de copii alergau sa o sarute, sa-i aduca flori. Nu avea motive sa paraseasca viata in acest fel. Ea era discreta. Chiar daca avea probleme, ea nu le declara la ziar. Niciodata nu am auzit discutii, neplaceri referitoare la ea. Astazi ar fi implinit 43 de ani, este groaznic."

Folkistul Victor Socaciu spune ca artista avea probleme grave de sanatate, care ar fi putut s-o indemne sa recurga la acest gest sinucigas. “Se pare ca avea ceva grav, daca a putut lua aceasta decizie. Si-a amanat lansarea ultimului album si inseamna ca avea ceva grav daca a decis sa nu-l mai lanseze. A fost vointa ei de a pleca din aceasta lume. Sa-i respectam dorinta si sa nu umplem paginile cu tot felul de povesti", a declarat Socaciu pentru Antena 3.

 

Citeste si

Madalina Manole a murit

Rezultatele autopsiei Madalinei Manole: A fost sinucidere!

Sotul Madalinei: "Nu este ea de vina! O sa se afle in curand!" 

Madalina Manole va fi inmormantata vineri la Ploiesti

Corina Chiriac: "Madalina Manole a murit de inima rea" (VIDEO)

Madalina Manole s-a sinucis! A lasat un mesaj de adio

Madalina Manole s-a sinucis cu insecticid

Romanii o plang pe Madalina Manole

Trupul neinsufletit al Madalinei Manole, depus in foaierul Salii Radio

Madalina Manole, ucisa de pastilele pentru slabit?

Viata Madalinei Manole in vorbe, cantece si imagini

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea