Showbiz

#strumfi #film #comedie romantica #quentin tarantino

Ce planuieste Quentin Tarantino: o comedie romantica si un film cu strumfi

Quentin Tarantino, cunoscut pentru filmele sale violente si destul de sangeroase, vrea sa regizeze, mai nou, o comedie romantica, scrie digitalspy.co.uk.

Regizorul lui Inglourious Basterds a explicat intr-un recent interviu pentru site-ul Film.com ca a incorporat povesti de dragoste si in alte filme de-ale sale. “Mi-ar placea foarte mult sa fac o comedie romantica si sa scot acest gen de film din tiparele din care nu mai iese. Am mai avut povesti de dragoste in filmele mele”, a spus Tarantino.

“Titlul filmului True Romance nu a fost ironic. Da, James Gandolfini o bate rau de tot pe Patricia Arquette si ea este nevoita sa-l impuste ca sa scape de el, dar asta nu inseamna ca scena nu este romantica. Voi face o comedie romantica in stilul meu si cred ca fanii ar vrea s-o fac in stilul meu”, a mai spus regizorul.

Quentin Tarantino nu duce lipsa de idei, cineastul planuind si un western cu sclavi. Totusi, pana la concretizarea acestor proiecte, cineastul si-a imprumutat vocea unui personaj albastru din noul lungmetraj Smurfs ( Strumfii ), o combinatie de  live-action si CGI. Tarantino va fi vocea lui Brainy Smurf.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea