Showbiz

#sua #box ofice #lider #the dark knight #cavalerul negru

Cavalerul Negru ramane liderul box office-ului american

este liderul box office -ului american pentru a patra saptamana consecutiv, reusind sa obtina in acest weekend incasari de 26 de milioane de dolari.

Suma totala - 442 de milioane - acumulata de Cavalerul Negru, in regia lui Christopher Nolan, il urca pe pozitia a treia in clasamentul box office-ului american din toate timpurile. Singurele pelicule care ii mai stau in cale sunt: Razboiul Stelelor (1977) - 460 de milioane si Titanic (1997) – 600 de milioane.

Pe locul doi in box office se afla comedia Pineapple Express, cu Seth Rogen si James Franco, care a obtinut 22,4 milioane dolari. The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, evolueaza modest si incaseaza 16,1 milioane dolari, cu un total de 70 milioaner de dolari.

Pe locul patru avem o noua premiera: The Sisterhood of the Traveling Pants 2, cu 10,7 milioane dolari, in vreme ce pozitia a cincea e ocupata de comedia lui Will Ferrel si John C. Reilly - Step Brothers, cu 8,9 miloane.

Intreg box office-ul American

  1. The Dark Knight – 26 mil
  2. Pineapple Express - 22.4 mil
  3. The Mummy 3 - 16.1 mil
  4. The Sisterhood of the Traveling Pants 2 - 10.8 mil
  5. Step Brothers - 8.9 mil
  6. Mamma Mia! - 8.08 mil
  7. Journey to the Center of the Earth - 4.86 mil
  8. Hancock - 3.3 mil
  9. Swing Vote - 3.11 mil
  10. WALL-E - 3.04 mil

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmariti trailer-ul The Dark Knight, ultimul film din seria Batman cat si ultima prestatie a actorului Heath Ledger.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea