Showbiz

#shreck 2 #titanic #the dark knight #cavalerul negru #box office

Cavalerul Negru a depasit pragul de 400 de milioane de dolari

a depasit pragul simbolic de 400 milioane de dolari din incasari in box-office-ul american in doar 18 zile, un nou record, a anuntat marti o societate specializata din sectorul cinematografic, relateaza AFP.

"Este oficial. . Ceea ce este important, este numarul de bilete vandute si nu cred ca se apropie de Titanic la aceasta categorie", a explicat Bock pentru AFP.

Potrivit estimarilor presei specializate de la Hollywood, Cavalerul Negru ar trebui sa atinga marti, de fapt, 9 milioane dolari din incasari pentru a ajunge la numarul de spectatori pe care l-a avut Titanic, pe motivul cresterii considerabile a preturilor biletelor de cinema din 1997.

"Titanic a fost un fenomen, si-a sporit incasarile de la saptamana la saptamana, ceea ce este fara precedent. " Batman obtine aceste incasari extraordinare, insa se supune legii diminuarii", a observat Bock.

Titanicul a ramas in fruntea box-office-ului timp de 15 saptamani in America de Nord, ceea ce constituie un alt record inregistrat de pelicula care i-a avut in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio si Kate Winslet.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer The Dark Knight

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea