Showbiz

#stres #cancer #michael douglas #tulburari bipolare #catherine-zeta jones

Catherine Zeta-Jones sufera de "tulburari bipolare"

Catherine Zeta- Jones a fost diagnostica cu " tulburari bipolare ", care au fost cauzate de stresul prin care a trecut in perioada in care sotul sau, actorul Michael Douglas , s-a luptat cu cancerul. 

Tulburarea bipolara este o afectiune de natura psihiatrica ce se caracterizeaza in principal prin alterarea episodica a personalitatii, cu accese maniacale sau hipomaniacale si depresive. 

Catherine s-a hotarat sa mearga la medic dupa ce Michael a aflat ca s-a vindecat. Potrivit unei surse citate de revista People , Catherine Zeta-Jones a fost internata cinci zile intr-un spital.

"Ea se simte foarte bine si este nerabdatoare sa inceapa lucrul, saptamana aceasta, la doua noi filme", a declarat purtatorul de cuvant al actritei.

Catherine Zeta-Jones s-a casatorit cu Michael Douglas in 2000. Cuplul are doi copii: un baiat (Dylan Michael Douglas-10 ani) si o fetita (Carys Zeta Douglas-7 ani).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea