Showbiz

#michael douglas #paparazzi #new york #catherine-zeta jones

Catherine Zeta-Jones paraseste Hollywood-ul de dragul copiilor

Catherine Zeta-Jones nu vrea sa mai locuiasca la Hollywood de dragul copiilor, informeaza showbizspy.com.

Actrita de origine galeza, care locuieste alaturi de sotul ei si cei doi copii in Bermuda si New York, este pe zi ce trece tot mai frustrata de prezenta paparazzilor. Zeta- Jones vrea sa renunte la viata luxoasa de la Los Angeles si sa se dedice vietii de familie.

"Atunci cand locuiesti la Los Angeles nu poti iesi din casa fara sa fii criticat. Fie geanta nu este potrivita, fie te-ai ingrasat , fie ca ai pete pe fata, exista intotdeauna ceva de criticat", a declarat Zeta - Jones.

"Asta nu este viata pe care mi-o doresc. Decizia de a ne muta in Bermuda a fost cea mai inteleapta decizie pe care am fi putut-o lua eu si Michael. Acum ca avem copii, viata noastra se invarte in jurul lor", a mai completat actrita.

Catherine nu este ingrijorata de faptul ca zilele acestea va implini 40 de ani in aceeasi zi in care sotul ei va implini 65 de ani. Vedeta spune ca nu se simte deloc batrana.

"Ma simt mult mai tanara decat sunt. Cand ai 10 sau 20 de ani, 40 este o varsta inaintata. Cand aveam 30 de ani mi se parea ca este o varsta decisiva", a mai spus Catherine Zeta-Jones.

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas isi vor sarbatori zilele de nastere in familie, alaturi de copii si prietenii apropiati, la un restaurant din New York.

Urmareste trailerul filmului Death Defying Acts, cu Catherine Zeta-Jones:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea