Showbiz

#death defying acts #accent #scotian #catherine-zeta jones

Catherine Zeta-Jones il exaspereaza pe Michael Douglas

Actrita de origine galeza Catherine Zeta Jones isi exaspereaza sotul din cauza folosirii exagerate a accentului scotian , informeaza imdb.com .

Castigatoare a unui premiu Oscar, Zeta Jones este casatorita cu si au impreuna doi copii. Insa, desi se inteleg de minune in viata privata , actrita si-a scos din minti sotul in timp ce filma pentru pelicula . In film, Catherine interpreteaza rolul iubitei lui , o scotiana pe nume Mary McGarvie.

Actrita a lucrat intens pentru rolul din acest film si a exersat accentul scotian chiar si in viata de zi cu zi, exasperandu-si sotul. "Michael s-a saturat de asta. vorbim la telefon si eu il salut cu accent scotian, imi raspunde: Sunt eu, inceteaza cu accentul", a declarat actrita amuzata.

Din pacate, degeaba s-a straduit Catherine Zeta Jones sa intre in pielea personajului pentru ca filmul nu a generat decat reactii negative din partea presei de specialitate.

Trailer Death Defying Acts


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea