Showbiz

#hollywood #film #cinema #catherine-zeta jones

Catherine Zeta-Jones a castigat 1,7 milioane de euro in cateva secunde

Actrita euro si, astfel, a devenit cea mai bine platita actrita britanica, informeaza presa din insula.

Vedeta a filmat o reclama la un sampon pentru care a fost onorata cu fabuloasa suma si a intrat in topul celor mai bogate celebritati de pe planeta.

Reclama respectiva va fi difuzata numai in Asia din cauza faptului ca aceasta a fost strategia media aleasa de producatorii spotului publicitar.

"Ne pare rau ca aceasta campanie nu va rula si la posturile de televiziune din Marea Britanie. Catherine Zeta-Jones arata foarte bine in aceasta campanie, dar aceasta este strategia media aleasa", a declarat un reprezentant al companiei care detine brandul de sampon.

Catherine Zeta-Jones nu se afla la prima aparitie intr-o reclama publicitara. Ea a mai filmat pentru producatorul de cosmetice Elizabeth Arden, precum si pentru o companie de telefonie din Statele Unite..

Printre starurile de la Hollywood care au mai filmat reclame pentru piata asiatica se numara si Richard Gere, George Clooney, Brad Pitt sau Madonna.

Urmareste trailerul filmului Death Defying Acts:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea