Showbiz

#if i stay #twilight #summit entertainment #catherine hardwicke

Catherine Hardwicke revine la Summit Entertainment

catherine hardwicke si summit entertainment, regizoarea si compania de productie din spatele filmului Twilight, au ajuns la o intelegere pentru viitoarea productie inspirata dintr-un roman fantastic - If I Stay, scrie variety.com.

In ciuda succesului peliculei Twilight, care a incasat 380 de milioane de dolari in intreaga lume, Catherine Hardwicke si Summit Entertainement nu s-au inteles pentru continuarea acestuia, New Moon. In locul ei, compania l-a angajat pe regizorul Chris Weitz (Golden Compass).

If I Stay va fi inspirat din romanul cu acelasi nume, scris de Gayle Forman. Romanul va fi publicat in primavera aceasta. Povestea se invarte in jurul unei tinere muziciene  si a iubitului ei, o vedeta rock, care o forteaza sa aleaga intre viata si moarte atunci cand ea si familia ei sufera un accident de masina .

Chiar daca parea o lupta continua intre regizoare si companie dupa succesul lui Twilight, presedintele de productie Erik Feig a declarat, "Cand ne gandeam la un regizor perfect, care sa captureze emotiile si pasiunea acestei carti minunate, o singura persoana ne-a venit in minte - Catherine Hardwicke."

Urmareste trailerul filmului Twilight

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea