Showbiz

#pop #sugababes #album #lansare #muzica #discografie #octombrie 2008

„Catfights and Spotlights”, un album "funky" semnat Sugababes

Dupa succesul single-ului „Girls”, Sugababes va lansa luna aceasta, cel de-al 6-lea album de studio, intitulat „Catfights and Spotlights”.

Descris de catre autoare ca fiind „funky” si „intunecat” in acelasi timp, noul material discografic va iesi pe piata pe 20 octombrie 2008.

Desi albumul este compus din 12 melodii, fanii din Marea Britanie se vor putea bucura de 2 track-uri bonus – o versiune acustica a piesei „About You Now” si un remix al single-ului „She`s Like A Star”, care il include si pe Busta Rhymes .

Formatia Sugababes este compusa din Keisha Buchanan, Heidi Range si Amelie Berrabah. Pana in prezent, trupa a vandut peste 5 milioane de albume doar pe teritoriul britanic.

Bazele acestei trupe au fost puse in 1998. De-a lungul carierei muzicale, Sugababes a lansat peste 20 de single-uri, 6 dintre ele ajungand pe locul I in topurile muzicale britanice.

In ceea ce priveste discografia, Sugababes se poate lauda cu 6 albume de studio, dintre care 3 – „Angels With Dirty Faces”, „Three” si „Taller in More Ways” – s-au situat in topul pirmelor 5 cele mai bine vandute albume in Marea Britanie.

In 2006, Sugababes a fost premiata de Guiness World Records pentru „cea mai buna interpretare feminina a secolului”.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea