Showbiz

#teren #pacific #insula #cate blanchett

Cate Blanchett si-a cumparat teren pe o insula exotica

Cate Blanchett a a vrut sa afle cum este sa traiesti “ca-n paradis”, in acest sens actrita cumparandu-si un teren aflat pe o insula din Oceanul Pacific.

Vedeta din “The Aviator” a intrat in posesia unui lot de pamant amplasat in Vanuato, o insula aflata dincolo de coastele Australiei, in apropierea Insulelor Solomon si a arhipelagului Fiji.

Cate Blanchett a vizitat locurile respective anul trecut, actrita indragostindu-se imediat de acel “colt de paradis”, scrie publicatia australiena Daily Telegraph. Loturile de teren pe insula Vanuato nu sunt deloc ieftine. Preturile incep de la 200.000 de dolari si pot ajunge chiar si la 700.000 de dolari.

Cate Blanchett este una dintre cele mai apreciate actrite din Australia. Blanchett are la activ numeroase premii: doua Globuri de Aur , doua trofee BAFTA, dar si un premiu Oscar, castigat in 2005 pentru rolul din “The Aviator”.

Din filmografia actritei putem aminti: “Elizabeth”, “Charlotte Gray”,” Babel”, “ Notes on a Scandal ” ,”Robin Hood”, trilogia “ Lord Of The Rings ”.

In acest an, Cate Blanchett poate fi vazuta in thriller-ul “Hanna”, unde apare alaturi de Eric Bana si Saoirse Ronan. De asemenea, ea isi va relua rolul reginei elfe Galadriel in cele doua filme realizate dupa “The Hobbit”, cartea lui J. R. R. Tolkien.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea