Showbiz

#cate blanchett #benjamin button #accident #aparat #radio #teatru

Cate Blanchett a fost lovita in cap cu un aparat de radio

Actrita australiana Cate Blanchett a fost lovita in cap cu un aparat de radio in timpul spectacolului de teatru "Un tramvai numit dorinta", pe care il sustinea la Sydney, Australia, infromeaza extratv. com .

In timpul spectacolului de miercurea trecuta, actorul si colegul ei de scena Joel Edgerton a aruncat un aparat de radio, cum era scris in scenariu, care trebuia sa ajung pe scena. Doar ca aparatul a fost aruncat mai cu forta si a lovit-o pe Cate Blanchett in cap.

Un spectator a declarat pentru publicatia Sydney Morning Herald ca actrita avea sange in zona capului, pe gat si pe spate.

"Ea a mai jucat aproximativ 30 de secunde, apoi a fugit in culise. Am crezut ca se pregatesc pentru scena urmatoare, dar la scurt timp dupa incident s-au aprins luminile si am fost informati ca au aparut probleme tehnice si ca trebuie sa evacuam sala”, a declarat martorul.

Spectacolul de teatru Un tramvai numit dorinta, dupa o piesa de Tennessee Williams , este o productie a Companiei de Teatru Sidney si este regizat de liv Ullmann.

Urmareste trailerul filmului The Curious Case of Benjamin Button, cu Cate Blanchett si Brad Pitt:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea