Showbiz

#dance #lena #eurovison #scandal

Castigatoarea Eurovisionului a plagiat o piesa bulgareasca?

La doar trei zile de la desemnarea castigatorului concursului Eurovision 2010 , apar si primele acuzatii de plagiat. Postul de radio bulgar Darik, citat de Agerpres, sustine ca intro-ul de la “Satellite”, melodia cu care Lena , reprezentanta Germaniei, a castigat Eurovisionul, este de fapt copiata dupa o melodie populara in Bulgaria.

Ziaristul bulgar Dragomir Simeonov spune ca primele secunde din “Satellite” sunt preluate din melodia ce insoteste genericul emisiunii de copii “Leka nost deta”, emisiune urmarita si indragita si de telespectatorii romani in anii ’80.

" Felicitari bulgarilor. In sfarsit, tara noastra a avut un succes la Eurovision", a declarat Simeonov.

El a explicat insa ca acest succes nu a fost obtinut de melodia “Inger” a lui Miro, reprezentatul Bulgariei, care de fapt nici nu s-a calificat in finala, ci de melodia “Leka nost deta”, care a castigat competitia.

Scandalul cu plagiatul vine la scurt timp dupa ce presa a descoperit ca in 2009, Lena aparut goala intr-un serial german difuzat de postul TV RTL.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea