Showbiz

#totul despre sex #movie #dvd #sex+and+the+city

Castiga o excursie la New York cu Sex and the City

Dupa succesul inregistrat pe micile ecrane de serialul Totul despre sex, povestea celor patru personaje feminine continua in filmul artistic cu acelasi nume: Sex and the city: The movie, de astazi pe DVD, in toata tara.

Odata cu lansarea productiei Totul despre sex: Filmul pe DVD, Pro Video vine in intampinarea cumparatorilor sai cu o promotie ispititoare. La achizitionarea unui DVD Totul despre sex: Filmul iubitorii filmului au sansa castigarii unei excursii la New York pentru doua persoane cu toate cheltuielile asigurate, dar si a patru vouchere de cumparaturi in valoare fiecare de 1.500 de euro, care vor putea fi folosite in magazinele de haine si bijuterii din Mall Baneasa.

Pelicula le regaseste pe cele patru vedete mondene continuand sa jongleze cu slujbele, prieteniile si relatiile, impreuna reusind sa transforme orice eveniment nefericit, orice despartire sau deparsire intr-o ocazie excelenta de a face cumparaturi din magazinele celor mai in voga designer.

 

Distributia il include pe Chris Noth, in rolul seducatorului om de afaceri Mr.Big, Harry, sotul Mirandei, interpretat de Evan Handler si Jason Lewis in rolul lui Smith Jerrod, amantul fidel al Samantei.

Totul despre sex: Filmul poate fi gasit pe DVD la un pret recomandat de 49,9 Ron in marile centre comerciale si magazinele de specialitate din toata tara. Editia limitata a aceluiasibeneficiaza de o impachetare speciala si un cadou surpriza si poate fi achizitionata la un pret recomandat de 59,9 Ron. Mai multe detalii despre promotia de lansare a DVD-ului Totul despre sex: Filmul pot fi gasite pe site-ul provideo .ro.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Totul despre sex

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea