Showbiz

#artien brody #romania #filmari #explozie #aruncat in aer #castelul peles #sinaia #the brothers bloom #fratii_bloom

Castelul Peles, aruncat in aer de Fratii Bloom

Realizatorii filmului The Brothers Bloom / Fratii Bloom, care ii aduce in rolurile principale pe actorii Adrien Brody , Mark Ruffalo si Rachel Weisz, au realizat o scena "exploziva" cu una dintre cele mai importante mosteniri istorice ale Romaniei – Castelul Peles , pe care l-au aruncat in aer .

Scena in care Castelul Peles este aruncat in aer va putea fi urmarita in premiera mondiala din 29 mai, odata cu lansarea filmului Fratii Bloom si in cinematografele de la noi.

Cele trei vedete care interpreteaza rolurile principale din Fratii Bloom, Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo, au poposit pe plaiurile mioritice si au avut drept locatii de filmare pe langa Sinaia, Comarnic sau Bucuresti, scena importanta fiind realizata si la Cazinoul din Constanta .

In film, Pelesul a devenit casa din New Jersey a lui Penelope, tanara miliardara interpretata de Rachel Weisz.

"Poate parea destul de absurd sa mergi atat de departe in reprezentarea unui loc care e, de fapt, foarte aproape de locul din care venim. E ceva unic si ne-am gandit ca exprima perfect excentricitatea lui Penelope", declara producatoarea filmului, Wendy Japhet.

Urmareste trailerul filmului The Brothers Bloom/ Fratii Bloom

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea