Showbiz

#pop #monden #britney spears #paparazzi #caseta #sex

Caseta porno cu Britney Spears, gata de lansare

 
Adnad Ghalib, fostul prieten al lui Britney Spears, sustine ca detine o o caseta cu diva pop in ipostaze fierbinti. Ghalib, de profesie paparazzo a avut o relatie cu Britney in 2007, perioada nu tocmai fericita din viata artistei, cand toate lucrurile se pare ca ii mergeau prost.

Inregistrarea se pare ca ii infatiseaza pe cei 2 facand sex timp de 2 ore in timpul unei vacante in Mexic.
 
"Exista aceasta caseta dar nu voi discuta preturile pentru cereri ipotetice. Doar daca este vorba de un targ avantajos, ma opresc aici si nu merg mai departe", a declarat Ghalib pentru Heat.

Britney Spears este una dintre cele mai mediatizate vedete de pe glob. Diva pop a vandut peste 83 de milioane de discuri in lume.

Aceasta se claseaza, conform RIAA, pe locul 8 in istoria muzicala americana, fiind de altfel ce-a de-a 6-a cel mai bine vanduta artista, cu 32 de milioane de albume in Statele Unite.

Spears debuteaza pe piata muzicala cu albumul „Baby One More Time”, in 1999, album ce o propulseaza spre celebritatea internationala. Al 2-lea album marca Britney apare in 2000 sub titlul „Oops!...I Did It Again”, material ce se bucura de un succes colosal.

Al 3-lea album lansat pe piata in 2001 s-a numit simplu „Britney” si a fost urmat de discul „In the Zone” in 2003, al carui single, „Toxic”, i-a adus cantaretei primul premiu Grammy.

In prezent, Britney Spears e pusa pe treaba si vrea sa dovedeasca ca se poate schimba. Un prim pas spre „noua Brit” a fost facut la ceremonia MTV Video Music Awards 2008 cand cantareata a plecat acasa cu 3 premii.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea