Showbiz

#pop #carla bruni #nicolas sarkozy #vanzari #album #franta

Carla Bruni, numarul 5 in topul vanzarilor din Franta

 
Noul album al primei doamne franceze, Carla Bruni , s-a vandut in 300.000 de exemplare intr-o luna si, in prezent, ocupa locul 5 in topul celor mai bine vandute CD-uri in Franta , spre marea satisfactie a casei de discuri producatoare, relateaza AFP.

Albumul intitulat "Comme si de rien n'était", semnat de fostul model Carla Bruni, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, s-a clasat pe pozitia a 5-a in topul celor mai bine vandute albume din Franta, in timp ce in fruntea clasamentului se afla materialul discografic al trupei Coldplay "Viva la vida".

De la lansarea pe piata de pe 11 iulie, albumul Carlei Bruni s-a vandut in 165.000 de exemplare in Franta si peste 150.000 de exemplare in strainatate. Din 5 august, albumul este disponibil si in SUA. Primul album al fostului manechin de origine italiana, "Quelqu'un m'a dit", aparut in 2002, a cunoscut un succes considerabil, inregistrand vanzari de 1,2 milioane de exemplare in Franta si de 800.000 de exemplare in strainatate.

Cel de-al doilea material al sau, "No promises", lansat la inceputul anului trecut, in care Carla Bruni a pus pe muzica textele unor poeti anglo-saxoni, nu a cunoscut acelasi succes, vanzarile fiind estimate la 80.000 de exemplare in Franta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea