Showbiz

#carey mulligan #slabit hollywood #an education

Carey Mulligan refuza sa slabeasca la Hollywood

Carey Mulligan , actrita care a facut senzatie la Oscar 2010 cu rolul din An Education, spune ca nu va fi niciodata foarte slaba pentru ca refuza sa cedeze presiunilor de la Hollywood, scrie showbizspy.com.

Britanica Mulligan sustine dietele echilibrate si isi doreste, in primul rand, sa fie sanatoasa ca sa aiba energie sa lucreze la proiecte grele. “Cel mai mult am slabit cand am fost operata de apendicita , in timp ce jucam in piesa The Seagull la Londra”, a spus Carey.

“Am ajuns atunci la 50 de kilograme si mi-am dat seama ca creierul meu nu functioneaza cand sunt atat de slaba, asa ca nu pot lucra”, a dezvaluit actrita in varsta de 25 de ani.

“Nu ma intereseaza presiunea pe care Hollywood-ul o pune asupra greutatii actritelor. Nu am spus niciodata ca vreau sa fiu actrita principala. Nici nu am spus vreodata ca vreau sa joc in filme”, a mai povestit Mulligan.

Carey Mulligan formeaza de ceva timp un cuplu cu Shia LaBeouf, cei doi intalnindu-se pe platourile de filmare de la Wall Street: Money Never Sleeps. Premiera filmului va avea loc in aceasta toamna.

Trailer Wall Street: money never sleeps
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea