Showbiz

#carey mulligan #muza #sam mendes #on chesil beach

Carey Mulligan - muza lui Sam Mendes pentru "On Chesil Beach"

, nominalizata la Oscar anul acesta pentru rolul din An Education, vrea sa colaboreze cu regizorul Sam Mendes la ecranizare nuvelei a celebrului scriitor britanic Ian McEwan, anunta Deadline .com.

londoneza dupa Charlie and the Chocolate Factory si un film bazat pe nuvela lui McEwan, On Chesil Beach .

Carey Mulligan este preferata regizorului pentru rolul Florence Pointing, o tanara de 20 si ceva de ani care pleaca in luna de miere alaturi de sotul ei, Edward, in Dorset. Actiunea nuvelei are loc in 1963, iar povestea detaliaza seara in care cei doi tineri isi pierd virginitatea.

On Chesil Beach este cea de a treia ecranizare dupa Ian McEwan care si-a mai vazut transpuse pe pelicula romanele Enduring Love (2004) si Atonement (2007).

Pe Carey Mulligan o veti putea vedea pe ecrane in aceasta toamna in drama Wall Street 2: Money Never Sleeps, in care interpreteaza rolul fiicei lui Gordon Gekko, personaj jucat de Michael Douglas. Vezi trailerul filmului mai jos:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea