Showbiz

#coloana sonora #quantum of solace #daniel craig #franciza #noua fata bond #lily allen

Cantareata Lily Allen vrea sa fie urmatoarea fata Bond

Cantareata britanica Lily Allen isi doreste sa fie fata noua Bond in urmatoarea parte a francizei. Controversata artista, care a declarat recent ca a slabit urmand o dieta sanatoasa , vrea cu orice pret sa joace alaturi de Daniel Craig in cea de-a 23-a parte a seriei James Bond, anunta FemaleFirst.

"Orice fata si-ar dori sa joace intr-un film Bond si eu nu sunt cu nimic diferita", a declarat Lily Allen intr-un interviu pentru revista Britain's New.

Vedeta este foarte hotarata sa aiba un rol in viitorul film Bond. Daca nu va reusi sa puna mana pe rolul fetei Bond, cantareata a afirmat ca se va multumi sa cante pe coloana sonora a productiei: "Toti cantaretii ar fi incantati sa realizeze coloana sonora" a mai spus Allen. Intrebata ce parere are despre coloana sonora realizata pentru Quantum of Solace de Alicia Keys si Jack White (White Stripes), Lily Allen a raspuns ca melodia a fost un esec de care nu-si aminteste nimeni.

Se pare ca tanara artista s-a plictisit de cariera muzicala si intentioneaza sa-si extinda aria de activitate ca actrita in serialul TV britanic Miss Marple pe care Allen il urmareste cu admiratie.

Urmareste trailerul ultimei parti din seria Bond, Quantum of Solace.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea