Showbiz

#ayo #pop #soul #muzica

Cantareata Ayo a fost operata, dar vine in Romania

Ayo , artista pe jumatate romanca, care va concerta la Bucuresti pe 2 iulie in cadrul festivalului B'estfest a fost operata de urgenta din cauza unei sarcini extrauterine, a anuntat casa sa de discuri, Polydor.

In prezent, Ayo se simte bine si isi va relua concertele din data de 25 iunie dupa ce deja a renuntat la sapte reprezentatii, conform gala.fr.

"Interventia chirurgicala a decurs bine, dar o perioada de convalescenta este indispensabila pentru o refacere completa", a indicat casa de discuri.

Ayo a debutat cu albumul Joyful (traducerea in limba engleza a numelui sau) in 2006 si a devenit celebra datorita unor piese precum Down On My Knees si And It's Supposed To Be Love. Este considerata o adevarata profesionista a muzicii soul si este comparata cu Tracy Chapman.

Mama artistei este de origine roma si vine din Romania, in timp ce tatal sau este nigerian. Ayo este casatorita cu Patrice care, de asemenea, va concerta la B'estfest si are un fiu impreuna cu sotul ei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea