Showbiz

#torrent #odc #dc #online #campanie #noi #filme #dwonload #piraterie

Campania antipiraterie - Download Filme Noi

Principalii distribuitori home-video din Romania, Pro Video, Prooptiki si Odeon, alaturi de ORDA si sustinuti de Politia Romana au demarat, incepand cu sfarsitul lunii martie, o puternica campanie antipiraterie in judetul Galati.

Download Filme Noi este cea Mai recenta campanie antipiraterie cu scopul de a diminua si sanctiona furtul de proprietate intelectuala.

Organizata pentru prima oara in judetul Galati, campania antipiraterie vizeaza monitorizarea huburilor locale, identificarea filmelor piratate in urma scanarii prin sistemele DC, DC++, Strong DC si Torrent, precum si a utilizatorilor care pun la dispozitie fisiere de tip sharing.

Ca ultime masuri urmarite, prin intermediul acestei campanii antipiraterie, sunt stabilirea prejudiciilor cauzate companiilor de home video, dar si inchiderea tuturor huburilor identificate.

Campania antipiraterie curenta, aflata in desfasurare in judetul Galati, vizeaza peste 46.000 de locatii.

Studiourile de la Hollywood, dar si companiile de software si muzica, sustin ca folosirea neautorizata a programelor downloadate de pe internet provoaca pierderi foarte mari industriilor de profil.

Companiile din industria de divertisment au continuat sa combata pirateria online si sa opreasca consumatorii care realizeaza copii ilegale in interes propriu.

La inceputul acestui an, in luna ianuarie, o campanie antipiraterie similara a avut loc la Iasi, soldata cu distrugerea a 500 de discuri piratate, 5 unitati centrale, 2 servere si intocmirea de dosare penale pentru 10 infractori.

Marii jucatori din piata de home video din Romania si-au propus, prin intermediul acestei campanii, protejarea drepturilor de autor, prin constientizarea si educarea publicului in aceasta privinta, indrepatand atentia catre produsele originale, de o calitate net superioara.

In Galati, campania antipiraterie, Download Filme Noi, va lua sfarsit pe data de 30 aprilie, fiind vizate ulterior si alte orase din tara.


Pirateria este considerata furt si se pedepseste conform legii in vigoare.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea