Showbiz

Cameron Diaz si Drew Barrymore, impreuna de Sf. Valentin

Drew Barrymore şi-a deschis inima pentru prima dată de cand s-a despărţit luna trecută de bateristul trupei „Strokes”, Fabrizio Moretti. După petrecerea care a urmat premierei filmului „ ”, Drew, în varstă de 31 de ani , a mărturisit: „Viaţa mea este diferită acum. Imi plac nopţile petrecute cu o sticlă de vin. De asemenea, îmi petrec mai mult timp cu familia şi prietenii”. Înainte să plece la 's Prophecy, unde a băut şampanie şi a petrecut pană la 3 dimineaţa, Drew a adăugat că de Valentine's Day va ieşi în oraş cu o altă proaspăt despărţită – Cameron Diaz. „Mergem să jucăm bowling !” a spus ea razand.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea