Showbiz

#idila #jude law #leonardo dicaprio #cameron diaz

Cameron Diaz - si cu Leo si cu Jude

Cameron Diaz pare sa aiba intalniri amoroase atat cu Leonardo DiCaprio, cat si cu Jude Law , informeaza femalefirst.co.uk.

Actrita din cu doi dintre cei mai vanati burlaci de la Hollywood. Atat Leonardo DiCaprio, cat si Jude Law par disperati sa o cucereasca pe focoasa blondina.

Duminica seara, Leonardo DiCaprio, care s-a despartit si el de iubita sa, fotomodelul Bar Refaeli, a fost vazut imbratisand-o pe Cameron in clubul Maddox din Londra.

"Au ras foarte mult impreuna si au ignorat pe toata lumea. Erau foarte apropiati si se vedea ca se simt confortabil unul cu celalalt. Leo era foarte atent cu ea si ii turna mereu sampanie in pahar", a declarat un petrecaret aflat in clubul din Londra.

Tot in aceeasi zi, cei doi au luat cina intr-un restaurant luxos, apoi s-au intalnit cu cativa prieteni si s-au indreptat catre petrecerea din club. Dupa petrecere, grupul de prieteni s-a indreptat catre apartamentul lui DiCaprio.

"Cameron pare sa fie foarte interesata de Leonardo si petrece foarte mult timp la Londra. DiCaprio se afla aici pentru filmarile la pelicula " Inception ", iar Cameron a inchiriat de cateva ori un apartament in apropiere de locuinta lui Leonardo. Cei doi s-au intalnit de mai multe ori si declara in gluma ca joaca sah impreuna", a mai declarat o sursa.

Se pare insa ca Leonardo DiCaprio nu este singurul barbat cu care Cameron Diaz "joaca sah". Cu doar 24 de ore inainte de intalnirile amoroase cu DiCaprio, actrita a fost vazuta si in compania lui Jude Law. Cei doi luau cina in clubul Boujis, din Kensington.

"Jude si Cameron se inteleg foarte bine. Inca de cand au aparut impreuna in filmul The Holiday , acum cativa ani, intre cei doi a exista o chimie aparte. Acum sunt singuri amandoi, iar lucrurile par sa fie diferite. Jude a flirtat toata seara cu Cameron, iar ea a intrat in jocul lui", a declarat o sursa.

Urmareste trailerul filmului What Happens in Vegas, cu Cameron Diaz:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea