Showbiz

#ecologic #apa #toaleta #wc #actor #cameron diaz

Cameron Diaz nu trage apa la WC

Cameron Diaz nu trage apa la WC. Se pare ca viziunea ecologista a vedetei o determina pe aceasta sa se gandeasca ca este o risipa sa traga apa la toaleta de fiecare data cand o foloseste, potrivit femalefirst.co.uk.

Vedeta are stabilite si cateva reguli cu privire la aceasta indeletnicire. „Poti sa nu tragi apa daca te duci la toaleta de doua ori consecutiv, in caz ca ai baut multa apa, dar nu mai mult. De asemenea, daca ai baut cafea sau altceva, trebuie sa tragi apa”, detalieaza Cameron instructiunile de folosire a toaletei.

Actrita in varsta de 36 ani, care conduce o Toyota Prius (un hibrid electric), a fost interesata de problemele ecologice de cand era mica si le este recunoscatoare parintilor pentru acest lucru.

Cameron Diaz a povestit in emisiunea lui Jay Leno : „Este una dintre acele lucruri pe care le alege viata. Am fost crescuta in modul acesta si e ceva ce fac automat. Mi-a intrat in reflex”.

Urmareste trailer-ul filmului The Holiday/Vacanta (2006)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea