Showbiz

#cameron diaz #monogamia #concept #depasit

Cameron Diaz: "Monogamia e un concept depasit"

Cameron Diaz nu crede in monogamie si nici nu crede ca-si poate petrece toata viata cu un singur partener.

Actrita in varsta de 37 de ani, care recent a inceput o relatie cu jucatorul de baseball Alex “A-Rod” Rodriguez, considera ca monogamia este un concept invechit si este perfect normal sa nu-ti petreci toata viata cu acelasi partener.

“Relatiile pot dura doi, cinci sau 20 de ani. Totusi, nu cred ca trebuie sa imparti patul cu aceeasi persoana toata viata. Pentru unii poate merge, dar nu si pentru mine”, a spus Cameron Diaz.

Actrita, care a mai avut relatii de lunga durata cu vedete precum Matt Dillon, Jared Leto si Justin Timberlake, este de parere ca societatea ii obliga pe oameni sa se casatoreasca si considera ca nu este nici o problema in a fi celibatar.

“Dragostea adevarata te gaseste singura, nu trebuie sa alergi dupa ea. Undeva acolo exista o persoana cu care sa-ti impartasesti sentimentele. Societatea incearca sa ne faca sa credem ca suntem gata sa iubim la 18 ani si sa ne casatorim si sa traim cu aceeasi persoana tot restul vietii. E o prostie! Monogamia este un concept depasit. Unii isi gasesc dragostea la 50 de ani si, avand in vedere speranta de viata din zilele noastre, pot trai linistiti inca 50 de ani alaturi de persoana iubita . Imaginati-va cum e sa te culci cu acelasi barbat 20, 30 sau 50 de ani. Daca simti ca nu poti face asta, atunci n-o face”, si-a explicat Diaz punctul de vedere pentru revista germana Bunte.

Cameron Diaz joaca alaturi de Tom Cruise in comedia de actiune Knight and Day, care va avea premiera si la noi la sfarsitul lunii iulie. Vezi un trailer al acestui film aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea