Showbiz

#cameron diaz #nou iubit #celebru

Cameron Diaz are un nou iubit celebru

Cameron Diaz are un nou iubit in persoana jucatorului de baseball , care a facut deja cateva ture prin gradina cu celebritati de la Hollywood, scrie site-ul monstersandcritics.com.

Dupa ce s-a iubit cu Madonna si Kate Hudson, Rodriguez, poreclit si A-Rod, mai bifeaza pe lista sa inca o celebritate printre cuceririle sale, caci optiunile in materie de iubiti/iubite atunci cand esti faimos si bogat sunt destul de limitate.

Cum Diaz este o ecologista convinsa si ii place sa recicleze, actrita a pus ochii pe A-Rod la o petrecere a Creative Artists Agency Super Bowl in februarie anul acesta. “A-Rod are o relatie cu Cameron. Pana acum au pastrat tacerea, dar sunt impreuna”, a confirmat o sursa pentru revista Life and Style.

Se pare ca Diaz si A-Rod sunt inca la inceputul relatiei , dar niciunul nu cauta ceva serios, mai ales ca sportivul, se spune, inca sufera dupa ce Hudson i- a dat papucii in decembrie 2009, considerandu-l incapabil de o relatie pe termen lung. Dupa cum se vede, A-Rod se descurca foarte bine pe termen scurt.

Cameron Diaz, una dintre cele mai bine platite actrite de la Hollywood, a mai avut relatii cu Jared Leto, Justin Timberlake, cantaretul John Mayer si modelul britanic Paul Sculfor .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea