Showbiz

#kate middleton #printul william #seychelles #luna de miere #cadou #william si kate

Cadou inedit pentru William si Kate: cel mai afrodisiac fruct din lume

Printul William si sotia sa, Kate Middleton , au primit un cadou inedit din partea autoritatilor din Seychelles la finalul lunii de miere pe care au petrecut-o acolo: un fruct afodisiac.

William si Kate au primit o nuca de cocos, Coco de Mer, despre care se spune ca este cel mai erotic fruct din lume, care poate cantari pana la 30 de kilograme, poate masura pana la 50 de centimetri si are un aspect asemanator cu fesele unei femei.

Copacii care produc aceste fructe sunt de sex feminin, respectiv masculin. Fructul descris mai sus si oferit cadou printului William si sotiei sale este rodul coco-de-mer feminin, in timp ce copacul masculin are fructe de forma unui falus urias, plin cu flori galbene care imprastie un miros asemanator muschilor.

O legenda din Seychelles, inspirata de forma sexuala a fructelor, spune ca, in noptile cu luna plina, copacii din aceasta specie se plimba prin padure si se imperecheaza.

Fructul le-a fost oferit tinerilor in cadrul unei ceremonii speciale de catre ministrul de Externe din Seychelles, Jean-Paul Adam, iar printul si sotia lui au avut nevoie de un permis special pentru a putea transporta nuca de cocos in Marea Britanie.

In Seychelles, Coco de Mer este considerat un puternic afrodiziac si este privit ca un simbol al fertilitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea