Showbiz

#russel crowe #christian bale #sienna miller #ridley scott #robin hood

Cad frunzele in padurea lui Robin Hood

Poate ca, de multe ori, i-am invidiat pe cei are produc sau regizeaza filme. Dar nu este un lucru chiar atat de usor, mai ales ca, uneori, pana si natura iti joaca feste. Regizorul Ridley Scott a simtit acest lucru pe pielea lui.

Ridley Scott ar fi trebuit sa inceapa filmarile la noua ecranizare a legendei celebrului Robin Hood , dar a realizat ca, atunci cand va fi la jumatatea lucrului, frunzele copacilor din padurea Sherwood se vor ingalbeni si vor cadea. Or, cum pentru toata lumea padurea in care traia faimosul erou este vesnic verde, indiferent de succesiunea reala a anotimpurilor, regizorul a decis ca filmarile sa fie amanate pentru la primavara.

Un alt motiv ar fi preconizata greva a actorilor, care ar putea incurca si ea filmarile. Asa ca legenda lui Robin Hood, cu Christian Bale in rolul principal, va fi ecranizata abia in 2009.

"Padurea in care filmam trebuie sa fie verde", au subliniat insa cei care se ocupa de aceasta productie, in care Sienna Miller va interpreta rolul iubitei eroului, Marian, in timp ce lui Russel Crowe i-a fost repartizat un personaj negativ – Seriful din Nottingham .

Si, daca frunzele si greva nu sunt scuze plauzibile, faptul ca scenariul nu este inca finisat sigur constituie un motiv bun. Este foarte greu sa produci replici uimitoare atat pentru eroi, cat si pentru personajele negative.

"Versiunea actuala nu este tocmai ceea ce studioul si producatorii vor, pentru a sublinia adevarata valoare a povestii", au declarat realizatorii filmului. Pana la primavara, scenaristii au timp sa isi gaseasca inspiratia. Iar frunzele din Sherwood, sa redevina verzi.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer American Gangster

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea