Showbiz

#alte-genuri

Busuioc isi prezinta tot albumul la Bucuresti

Costel Busuioc va interpreta toate melodiile de pe albumul de debut, la concertul din 29 iunie ce va avea loc la Sala Palatului, incepand cu orele 19.00.

"Pavarotti din Banat", cum este supranumit, trece printr-o perioada foarte aglomerata, concentrandu-se in special pe spectacolul de la Sala Polivalenta.

Busuioc, acompaniat de peste 50 de instrumentisti

Evenimentul din 29 iunie este foarte important pentru Costel Busuioc, fiind un pas mare si in aceeasi masura dificil in activitatea profesionala a acestuia. Si asta pentru ca, recitalul va implica pentru prima data interpretarea tuturor pieselor de pe albumul de debut al tenorului, cat si acompaniamentul unei orchestre de peste 50 de muzicieni .

"Misiunea lui Costel Busuioc este dificila, insa nu imposibila, pentru ca am stabilit deja 5 zile de repetitii alaturi de orchestra, astfel incat sa nu intervina nici o problema. Suntem convinsi ca va obtine cele mai bune rezultate, si ca acest spectacol va fi o adevarata gala incununata de succes.", a declarat organizatorul evenimentului, Pepino Popescu.

In plus, domnul Pepino Popescu este foarte riguros in ceea ce priveste selectia membrilor orchestrei. Astfel, pe langa cei 47 de muzicieni ai orchestrei simfonice din Targoviste, vor fi prezenti si 4 instrumentisti ai genului pop.

Putem spune ca se anunta o seara speciala pentru cei prezenti la Sala Palatului in data de 29 iunie. Incepand cu orele 19.00, tenorul Busuioc va concerta pentru 2 ore, acompaniat de cei peste 50 de muzicieni aflati sub bagheta maestrului dirijor Marius Hristescu, piesele ce l-au facut celebru pe plan international.

Pretul biletelor, intre 70 si 300 ron

Biletele pentru acest concert costa intre 70 si 300 ron, in functie de locul ocupat in sala. Acestea pot fi achizitonate de la Sala Palatului, Magazinul Sala Palatului, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center et.2, Magazinul Muzica, Germanos sau Carrefour Voiaj sau online de pe site-urile www. vreaubilet .ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau www.blt.ro.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea