Showbiz

#buffy #vampiri #ecrane #film

Buffy se intoarce pe marile ecrane

O noua versiune a filmului " Buffy , spaima vampirilor" ar putea aparea pe marile ecrane , relateaza Reuters.

Regizoarea Fran Rubel Kuzui si Vertigo Entertainment lucreaza impreuna la relansarea filmului Buffy, spaima vampirilor, pentru marile ecrane. Vertigo Entertainment este o firma specializata in adaptarea filmelor asiatice pentru ecranele din Statele Unite.

Joss Whedon
, creatorul lui Buffy, este persoana asociata cu acest nume, insa Fran Rubel Kuzui detine drepturile de autor asupra filmului. Impreuna cu sotul sau, au realizat prima versiune TV a filmului Buffy, spaima vampirilor.

Fran Rubel Kuzui a declarat ca versiunea pentru marile ecrane a filmului Buffy nu are nicio legatura cu seria TV. De asemenea, in film nu vor mai aparea nici personaje precum Angel, Willow, Xander sau Spike.

Realizatorii isi doresc sa creeze un film intunecat si plin de actiune. Regizoarea a mai declarat ca primeste frecvent propuneri de a adapta filmul si pentru teatru si jocuri video.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea