Showbiz

#whitney houston #jon bon jovi #piesa #dragoste #muzica #top #clasament #bryan adams #rock #pop

Bryan Adams, cel mai romantic cantaret din lume


Indragitul cantaret canadian Bryan Adams este pe locul I intr-un top al celor mai bune piese de dragoste din toate timpurile. Melodia care l-a propulsat in varful podiumului se intituleaza "(Every thing I do) I do it for You”. Clasamentul a fost realizat de site-ul onepoll.com.

Piesa a fost de asemenea inclusa pe coloana sonora a filmului Robin Hood: Prince of Thieves, productie care l-a avut in rolul principal pe Kevin Costner. Dupa ce a castigat un premiu Grammy, in 1992, materialul a fost preluat de multi cantareti.

Pe locul 2, in acelasi clasament, s-a clasat Jon Bon Jovi cu melodia "Always". Imediat dupa piesa lui Bon Jovi a venit Whitney Houston cu „ I Will Always Love You ” de pe coloana sonora a filmului Bodyguard.

In top 5 se mai gasesc piesele „I Don`t Wanna Miss a Thing” a trupei Aerosmith, de pe coloana sonora a filmului " Armageddon " si „My Heart Will Go On”, inclusa in filmul "Titanic".

Bryan Adams a cantat la Zilele Bucurestiului  

Bryan Adams a fost de curand si in Romania. Acesta a sustinut un mega-concert in data de 21 septembrie la „Zilele Bucurestiului”.

Bryan Adams s-a nascut pe 5 noiembrie 1959 in Ontario. Artistul si-a inceput cariera muzicala la varsta de 16, sustinand o serie de concerte in diverse cluburi din Vancover. Albumul de debut, intitulat „You Want It You Got It”, il lanseaza in 1981. LP-ul nu s-a bucurat insa de prea mare succes in randul publicului.

Insa piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale filmelor Robin Hood („Everything I Do I Do It For You”), Don Juan de Marco („Have You Really Loved A Women”) si The Mirror Has Two Faces („I Finnaly Found Someone” –duet cu Barbara Streisand ).

Intre anii 1980-1988, Bryan Adams a vandut peste 55 milioane de albume. De asemenea, artistul a detinut 20 de hituri in US Top 10, fiind de altfel si primul interpret canadian prezent cu un album in acest clasament.

Urmareste videoclipul piesei "(Everything I Do) I Do It For You"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea