Showbiz

#rock #bryan adams #concert #bucuresti #muzica #romania

Bryan Adams canta la Zilele Bucurestiului

Celebrul cantaret canadian, , va sustine un concert la Bucuresti, pe data de 20 septembrie 2008 .

Show-ul lui Bryan Adams va fi inclus in „ Zilele Bucurestiului ”, eveniment organizat de Primaria Genereala, conform .

De asemenea artistul va sustine cu o zi inainte, un concert la Georgia. Seria recitalurilor va continua in luna , in orase precum Paris, Munchen, Londra, Zurich, Berlin, Rotterdam, Hamburg, Milano si Barcelona.

Adams nu este la prima vizita in Romania. Artistul a sustinut pe 29 octombrie 2000 un mega-concert in Capitala, eveniment inclus in turneul mondial de promovare al noului album, intitulat „Best of Me”.

Bryan Adams s-a nascut pe 5 noiembrie 1959 in Ontario. Artistul si-a inceput cariera muzicala la varsta de 16 ani, sustinand o serie de concerte in diverse cluburi din Vancover. Albumul de debut, intitulat „You Want It You Got It”, il lanseaza in 1981. LP-ul nu s-a bucurat de prea mare succes in randul publicului.

Insa piesele sale au fost incluse pe coloanele sonore ale unor filme de renume precum „ Robin Hood ” („Everything I Do I Do It For You”), „Don Juan de Marco” („Have You Really Loved A Women”) si „The Mirror Has Two Faces” („I Finnaly Found Someone” –duet cu ).

Intre anii 1980-1988, Bryan Adams a vandut peste 55 milioane de albume. De asemenea, artistul a detinut 20 de hituri in US Top 10, fiind de altfel si primul interpret canadian prezent cu un album in acest clasament.

Urmariti videoclipul piesei "Everything I Do I Do It For You" de pe coloana sonora a filmului "Robin Hood 


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea