Showbiz

#nicolas sarkozy #sarcina #copil #carla bruni

Bruni si Sarkozy vor avea gemeni

Carla Bruni si presedintele Frantei, Nicolas Sarkozy , au fost surprinsi, zilele trecute, in timp ce se relaxau la malul Marii Mediterane, cei doi aflandu-se in vacanta la resedinta lor de vara din Bormes-les-Mimosas, sudul Frantei.

Relaxati, cei doi au mers imbratisati la plimbare prin statiune, apoi au facut o baie in mare. Carla, care purta o rochita alba, ce ii punea in evidenta burtica de gravida, va naste, potrivit revistei americane Vogue, gemeni.

Carla Bruni, in varsta de 43 de ani, si Nicolas Sarkozy, de 56 se pare ca vor avea doi baieti, si nu doar unul, asa cum anuntase initial presa internationala. Micutii vor veni pe lume iarna aceasta.

Potrivit spuselor unui apropiat al cuplului, cei doi isi doreau sa aiba un copil inca de la inceputul relatiei , insa nu au reusit acest lucru in prima parte a mandatului prezidential al lui Nicolas Sarkozy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea