Showbiz

#tracey morgan #a couple of dicks #comedie #kevin smith #film #proces #bruce willis #judecată

Bruce Willis si Tracey Morgan, detectivi in "A Couple Of Dicks"

Bruce Willis si vor juca in filmul , a carui regie va fi semnata de si care prezinta povestea a doi detectivi insarcinati cu misiunea de a gasi un cartonas de baseball din 1952 furat, informeaza femalefirst.co.uk.

Filmul, care a figurat pe lista neagra a filmelor neproductibile din 2008, are un scenariu scros de Robb si Marc Cullen.

Intre timp, Bruce Willis se confrunta cu un proces intentat de producatorii filmului Three Stories About Jane, care sustin ca actorul a parasit platourile de filmare din postura de regizor fara sa anunte.  

Starul din Live Free or Die Hard a fost dat in judecata pentru suma de patru milioane de dolari de catre compania Foresight Unlimited , care il acuza pe actor ca a abandonat proiectul in care era implicat ca regizor.

Un purtator de cuvant al actorului a declarat: “In toti cei treizeci de ani de cand imi practic meseria, nu am vazut un proces atat de absurd. Cei din compania Foresight Unlimited au admis ca nu detin fonduri suficiente pentru a finaliza productia. Nu au reusit sa plateasca actorii si echipa de filmare, ceea ce rezulta ca filmul nu poate merge mai departe.”

Urmareste trailerul filmului Live Free or Die Hard, cu Bruce Willis si Kevin Smith

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea